Home / Nekategorizirano / obavjest – Inventum 2018

obavjest – Inventum 2018

 

Poštovani,
izuzetna nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti Vas da Udruga inovatora „Tesla“ Ilok, ipak ove godine sa promjenjenim datumom  dvanaesti put od 26.-28. listopada organizira:

INVENTUM

12. međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih, očekivanu potporu Grada Iloka kao domaćina , Županije Vukovarsko-srijemske te očekujemo pokroviteljstva više ministarstva koja su svake godine prepoznala ovu manifestaciju.

Inventum kao stalna regionalna izložba afirmirao se kroz godine u nezaobilaznu promociju inovacija, gotovih proizvoda, inovativnih i kreativnih rješenja te autora svih uzrasta kao i tehničkog stvaralaštva mladih te nezaobilaznog gospodarstva u svim segmentima.

Inovatora – svih uzrasta sa svojim patentima, inovacijama te inovativnim rješenjima proizvoda. Inovacije iz gotovo svih područja ljudskog rada, od znanosti, tehnologije, elektrotehnike, medicine do rekreacije i zabave.

Gospodarstvo i poljoprivreda – izlažu tradicionalne kao i nove proizvode velike i male tvrtke, obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG-i), kao i svi drugi subjekti povezani sa gospodarstvom i poljoprivredom.

Tehničko stvaralaštvo mladih – mladi izlažu svoje kreativne i inovativne radove, pojedinci, Udruge, škole, zajednice tehničke kulture, klubovi mladih i drugi.

U sklopu sajma sva tri dana održavat će se razna predavanja i radione za sve uzraste.

Postanite i Vi dio ovog događaja!

Predsjednik UI-„Tesla“
i voditelj Inventuma
Damir Remenar

Malo o teslaadmin

Zatvoreno za komentiranje

Scroll To Top