Home / Nekategorizirano / Poziv i obavijest 14. Inventum
Poziv i obavijest 14. Inventum

Poziv i obavijest 14. Inventum

Udruga inovatora  „Tesla“ Ilok,  poziva vas da nam se pridružite u Iloku od 9. do 11. listopada, na nadolazećem INVENTUMU   14. međunarodnom sajmu inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih jedinstvenoj manifestaciji u ovom dijelu Hrvatske.

Ova  sajamska priredba održat će se  na zatvorenom i otvorenom    prostoru Sportske dvorane Tehnikum u Iloku, uz suorganizaciju: Udruge inovatora Hrvatske, Srednje škole Ilok, pod pokroviteljstvom: Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva turizma, te uz  potporu Grada Iloka i Vukovarsko-srijemske županije i raznih  sponzora i donatora.

Inventum kao stalna regionalna izložba, afirmirao se kroz godine u nezaobilaznu promociju inovacija, gotovih proizvoda, inovativnih i kreativnih rješenja te autora svih uzrasta kao i tehničkog stvaralaštva mladih, te nezaobilaznog gospodarstva u svim segmentima od industrije do poljoprivrede, što i je primarni cilj i želja povećanje tržišnog i gospodarskog rasta, a prvenstveno za razvoj ruralnih krajeva. Ove godine očekujemo više od 100 izlagača sa preko 250 izložaka, iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Nadamo se da ćete i Vi biti dio ove manifestacije

Sve informacije na

www.ui-tesla.hr

mob: 091 541 85 32

Manifestacija će se održavati u skladu s preporukama za sprečavanje zaraze COVID-19

Malo o teslaadmin

Zatvoreno za komentiranje

Scroll To Top