Home / Nekategorizirano / Izložbi inovacija ARCA i sajam inovacija u poljoprivredi AGRO ARCA
Izložbi inovacija ARCA i sajam inovacija u poljoprivredi AGRO ARCA

Izložbi inovacija ARCA i sajam inovacija u poljoprivredi AGRO ARCA

U Zagrebu  u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici   od 18 do 20 listopada 2018, održala se16. Međunarodna izložba inovacija ARCA i jubilarni 10. Međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi AGRO ARCA, koja  na jedno mjesto dovodi inovatore i istraživačke timove iz cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kine, Irana, Poljske, Srbije i Slovenije.

Ukupni broj izlagača bio je oko 150 s oko 200-tinjak autora inovacija. Međunarodnu Izložbu inovacija ARCA i sajam AGRO ARCA organizirala je  Udruga inovatora Hrvatske u suradnji sa Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i  Međunarodnom federacijom nacionalnih saveza inovatora (IFIA). Pokrovitelji događanja su Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta,  Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Kako je Udruga inovatora”Tesla” iz Iloka sve priznatija  učlanjuju se inovatori i iz drugih krajeva Hrvatske, tako smo ove godine izlagali s dva nova člana koji su osvojili medalje kako za sebe, tako i za udrugu koja  svojim nastupima tako i promovira grad Ilok kao i našu županiju.

Tako je na zadnjem sajmu u Zagrebu  učestvovala Udruga inovatora Tesla, koju je predstavljao njen predsjednik  Damir Remenar, te zastupao i njene članovi koji su bili vrlo uspješni, kako kroz  razne kontakte tako i medalje koje su dobili:

 

SREBRNA MEDALJA ARCA MLADI INOVATORI 2018.

ARDUINO WINDOWS RFID LOGIN- Ivan Čolak, Mentor: prof. Ivan Martinović, Srednja škola Ilok
SREBRNA MEDALJA ARCA 2018.

ALAT ZA RAVNANJE METALNIH CIJEVI I PRO -Tomo Juroš
BRONČANA MEDALJA ARCA 2018.

VRTNA SLAVINA -Marko Krtić
UREĐAJ ZA MJERENJE I KONTROLU NIVOA TEKUĆINA U BUŠOTINAMA, BUNARIMA, CISTERNAMA I REZERVOARIMA- Zdravko Maričić

Malo o teslaadmin

Zatvoreno za komentiranje

Scroll To Top