Home / Nekategorizirano / Izvješće MESAP
Izvješće MESAP

Izvješće MESAP

MESAP 2016 –Nedelišće, 17. – 19. lipnja

U Nedelišću u Međimurju od 17. – 19. lipnja 2016. godine otvoren je  18. međunarodni sajam poduzetništva MESAP 2016. Ovu gospodarsko poduzetničku manifestaciju otvorio je tehnički ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat.

Međunarodni sajam poduzetništva središnji je poslovni događaj za poduzetnike i obrtnike u široj regiji na kojoj se ima što vidjeti jer izlaže preko 200 izlagača iz Hrvatske , Slovenije , Mađarske , Austrije, Njemačke, Bosne i Hercegovine , Srbije i Italije. A po prvi puta partner na sajmu je Koprivničko – križevačka  županija. U tri dana, sajam je bio dobro posjećen.

Na ovom međunarodnom sajmu po prvi puta učestvovala je Udruga inovatora Tesla Ilok što se pokazala vrlo dobra odluka jer je prostor Udruge bio izuzetno posjećen. Za izložene inovacije članova Udruge Damira Remenara te Marka Krtića, posebno za proizvode slavine protiv smrzavanja tvrtke IWT iz Iloka iskazan je veliki interes te se ostvarilo više poslovnih kontakata. Također je lijep interes bio za proizvod mesnice Marjan koji se na prostoru Udruge mogao i degustirati uz voćne rakije OPG-a Barbarić, kao i kušati iločka vina Vinskog klastera Srijem.

Ove godine posjetiteljima je omogućen besplatan ulaz na sajam.
Damir Remenar

Malo o teslaadmin

Zatvoreno za komentiranje

Scroll To Top