Home / Nekategorizirano / FESTIVAL TEHNIČKE KULTURE
FESTIVAL TEHNIČKE KULTURE

FESTIVAL TEHNIČKE KULTURE

Festival tehničke kulture  dvodnevna manifestacija na kojoj se predstavljaju aktivnosti i postignuća Hrvatske zajednice tehničke kulture i nacionalnih saveza tehničke kulture kroz različite besplatne radionice, prezentacije, projekcije, izložbe i natjecanja održao se od 13. do 14. listopada 2017. u NŠD Gradski vrt u Osijeku.
Otvorenje Festivala održano je u petak 13. listopada 2017. u 11,00 sati.

Festival tehničke kulture je jedinstvena manifestacija tehničke kulture u Republici Hrvatskoj na kojoj se istovremeno i na jednom mjestu predstavlja cjelokupna djelatnost nacionalnih udruga tehničke kulture u Republici Hrvatskoj (HZTK i nacionalni savezi tehničke kulture). Cjelokupna aktivnost Festivala tehničke kulture koji se svake godine održava u drugoj županiji doprinosi povećanju broja korisnika programa tehničke kulture, razvitku djelatnosti tehničke kulture u cjelini te privlačenju budućih sponzora i donatora.

Udruga inovatora „Tesla“ uključila se, te ju je  predstavljala nova   članica  Srednja škola Ilok na izložbenom prostoru  Udruge inovatora Hrvatske – Izložba  Tehničke inovacije i mladi.

Izloženi radovi Srednje škole Ilok plijenili su pozornost posjetitelja.

 

Malo o teslaadmin

Zatvoreno za komentiranje

Scroll To Top