Home / Nekategorizirano / Izvješće Inventum 2020.
Izvješće Inventum 2020.

Izvješće Inventum 2020.

Završen INVENTUMU, 14. međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih.

Udruga inovatora  „Tesla“   zajedno sa suorganizatorima, Udrugom inovatora Hrvatske i Srednjom školom Ilok te uz potporu Grada Iloka kao i Županije Vukovarsko–srijemske i ove godine je uspjela organizirati INVENTUM 14. međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih.

Izložba se održala  20. i 21. studenog u prekrasnoj svečanoj sali Princeps Principovac. Sajam je održan uz odobrenje civilne zaštite po svim pravilima, kako je odobreno 50 ljudi nije se održalo svečano otvorenje kao ni dodjela medalja, međutim uspio se održati kontinuitet,  na sajmu se u dva dana predstavilo 40 inovacija te oko 40 raznih proizvoda, naravno nisu svi bili fizički prisutni. Također su se 21. u subotu održale tri radionice na drugoj lokaciji Srednja škola Ilok zbog ograničenog broja ljudi. Ove godine podršku sa izlaganjem dali su i Udruženje obrtnika Grada Zagreba. Već tradicionalno moglo su se dobiti razne konzultacije po pitanju intelektualnog vlasništva koje vodi  stručnjak za zaštitu intelektualnog vlasništva gosp. Rene Kajp, dipl.ing. na prostoru Udruge inovatora Hrvatske.

Ove godine svoje inovacije  i proizvode predstavili su izlagači iz 10 županija i 25 gradova, te unatoč situaciji ipak je bilo izložaka i iz Republike Srbije i Crne Gore.

Damir Remenar

 

Malo o teslaadmin

Zatvoreno za komentiranje

Scroll To Top