Home / Inventum / Objava
Objava

Objava

Invetum_Logo-300x64

zamedije

U sportskoj dvorani „Tehnikum“ u Iloku od 08. – 10. travnja  2016. god. počinje, jubilarni           

10. INVENTUM  Međunarodni sajam  inovacija, gospodarstva  i tehničkog stvaralaštva mladih, 

u organizaciji Udruge inovatora „Tesla“ iz  Iloka.

I ove godine je suorganizator Udruga inovatora Hrvatske i Grad Ilok, te tradicionalni sponzori  kao što je HBOR-Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Iločki podrumi te drugi, kao i razni podupirući suradnici.

 Ove godine  Inventum se održava pod pokroviteljstvom značajnog broja ministarstva:  Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva poduzetništva i obrta, Ministarstva zaštite okoliša i prirode te Ministarstva gospodarstva. Ovogodišnji sajam ima jubilej od posebnog značaja a to da i „mali mogu biti veliki“, tako grad Ilok uz Zagreb jedini su gradovi koji u zadnjih 10. godina imaju kontinuirano sajam inovacija, što je pohvala ne samo udruzi već i svima koji su na bilo koji način tome doprinijeli, te se nadamo da će se to nastaviti  ove godine kao i u buduće.

 Ove jubilarne  godine na sajmu će se održati razne radione, kao i razna predavanja za sve uzraste, nadamo se za svakoga po nešto, također  očekujemo preko 300 izložaka od preko 150 izlagača:

             Inovatora– svih uzrasta sa svojim patentima, inovacijama te inovativnim  rješenjima proizvoda.

Inovacije  iz gotovo svih područja ljudskog  rada, od znanosti, tehnologije, elektrotehnike, medicine do rekreacije i zabave.

            Gospodarstvo i poljoprivreda- izlažu tradicionalne kao i nove proizvode velike i male tvrtke, obrtnici,  obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG-i), kao i svi drugi subjekti povezani sa gospodarstvom i poljoprivredom.

            Tehničko stvaralaštvo mladih- mladi izlažu svoje kreativne  i inovativne  radove, pojedinci, Udruge, škole, zajednice tehničke kulture, klubovi mladih i drugi.

Ove jubilarne godine uz lijepi broj pokrovitelja ministarstva, odazvao se i lijepi broj medija kojima se zahvaljujemo.

Dobro došli na Inventum i u Ilok

Malo o teslaadmin

Zatvoreno za komentiranje

Scroll To Top