Home / Nekategorizirano / 11. Agro Arca
11. Agro Arca

11. Agro Arca

U Karlovcu  11. AGRO ARCA Međunarodni sajam u poljoprivredi, koja se održavala od 25. do 27. travnja u Domu oružanih snaga Republike Hrvatske Zrinski, odabrani su najbolji  koji su nagrađeni medaljama, priznanjima te velikom nagradom – GRAND PRIX-om. Manifestaciju AGRO ARCA 2019. otvorio je Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat .

Na ovogodišnjem sajmu inovacija predstavljeno je oko 200 inovacija iz Republike Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Italije, Rumunjske i Islamske Republike Irana, dok su Grad Karlovac i Udruga inovatora Hrvatske bili organizatori sajma, uz veliku potporu i suorganizatore Međunarodnu federaciju nacionalnih asocijacija inovatora IFIA, Hrvatsku zajednicu tehničke kulture i Sveučilište u Zagrebu, te pokrovitelje: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Kao članica Udruge inovatora Hrvatske na sajmu je sudjelovala i Udruga inovatora “Tesla” Ilok, sa  inovacijama i proizvodima svojih članova, od kojih su nagrađeni sa:

Zlatnom medaljom Srednja škola Ilok za paletu učeničkih proizvoda.

Srebrnom  medaljom  Marko Krtić i tvrtka  iWT za urbani zdenac i vrtnu slavinu protiv smrzavanja.

Ocjenjivački sud ovogodišnje Agro Arce, podijelio je sudionicima sajma – inovatorima 13 brončanih medalja, 16 srebrnih medalja te 16 zlatnih medalja.

                                                                                                                        Damir Remenar

 

 

Malo o teslaadmin

Zatvoreno za komentiranje

Scroll To Top