Home / Nekategorizirano / Društvo inovatora Varaždinske županije
Društvo inovatora Varaždinske županije

Društvo inovatora Varaždinske županije

Ovogodišnji peti po redu Gospodarski sajam Varaždin održan  31.svibnja i 1.lipnja na Kapucinskom trgu,  uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe bio je cjelodnevni zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje.

Na sajmu su se predstaviti obrtnici, poduzetnici, gradovi, općine, OPG-i,vinari, modni dizajneri, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radiosti, inovatori i auto kuće s područja Sjeverozapadne Hrvatske. Na sajamu su prisustvovali i završni razredi srednjih škola u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji, tako da je to  prilika za tvrkte koje trebaju radnike. Gospodarski sajam 2019  u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda, cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.

Uz preko 100 izlagača,  učestvovala je i Udruga inovatora “Tesla”  Ilok na poziv prijateljskog Društvo inovatora Varaždinske županije na čijem smo prostoru i izlagali. Na sajmu je za bilo dosta kontakata kao i upita za inovacije i proizvode udruge.

                                                                                                                       Damir Remenar

Malo o teslaadmin

Zatvoreno za komentiranje

Scroll To Top