Home / Nekategorizirano / Damir Remenar odlikovan Redom Danice hrvatske s likom Nikole Tesle
Damir Remenar odlikovan Redom Danice hrvatske s likom Nikole Tesle

Damir Remenar odlikovan Redom Danice hrvatske s likom Nikole Tesle

Predsjednik Udruge Tesla odlikovan Redom Danice hrvatske s likom Nikole Tesle

ZAGREB – Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović na Pantovčaku u ponedjeljak 5. prosinca na svečanom je prijemu uručila odlikovanja i pohvale Republike Hrvatske za 2016. godinu, a odlikovanima se obratila sljedećim riječima:

Dopustite mi prije svega srdačno vas pozdraviti, a odlikovanima čestitati na dodijeljenim odlikovanjima, koja su izraz priznanja i zahvalnosti za vaš rad i doprinos razvoju i napretku Republike Hrvatske. Priznanja koja će vam se danas dodijeliti obuhvaćaju izniman doprinos koji ste svojim životom i radom dali u više područja našeg javnog života: u kulturi i umjetnosti, znanosti, inovacijama, sportu, novinarstvu, svojim osobnim angažmanom na promicanju humanosti, posebno u pomoći ženama stradalim u Domovinskom ratu, kao i svakodnevnom spašavanju unesrećenih ljudi.

Znanstvenici i inovatori predstavljaju Hrvatsku diljem svijeta kao zemlju velikih potencijala, često mnogo većih nego što smo i svjesni. Vaša su dostignuća tim veća kad znamo da se razinom ulaganja u znanost i inovatorstvo još ne možemo nositi s bogatijim državama.

Među ostalima, odlikovan je Damir Remenar iz Iloka, Redom Danice hrvatske s likom Nikole Tesle za osobite zasluge u inovativnom poduzetništvu i gospodarstvu te njihovom promicanju u Republici Hrvatskoj i u svijetu.

Malo o teslaadmin

Zatvoreno za komentiranje

Scroll To Top